För konsulter

Har du eget företag och idag arbetar som konsult inom ekonomi? Önskar du dig en stabil partner som förstår och kan stötta dig i befintligt uppdrag och kommande utveckling för dig så som karriärsutveckling, arvode eller att kunna bestämma din egen beläggningsgrad.

Vi har en löpande kontakt med våra konsulter för att kunna lära känna varandra och kunna matcha önskemål från konsult med förfrågningar på marknaden. Det är viktigt att du som konsult från stöd i att bygga det personliga varumärke Vi fokuserar på att alla parter – du som associerad, kunden och vi själva har ett professionellt och bra samarbete.

Vår modell bygger på samarbete, och vi kräver ej exklusivitet att välja oss, du väljer oss för att du tycker om att samarbeta med oss.

Vill du veta mer om oss, vilka vi är och vårt sätt att arbeta så kontakta oss så tar vi en lunch, fika eller det som passar dig bäst.

Interimkonsulter vid ett skrivbord

Vi erbjuder våra konsulter

ikon plus tecken

Personligt engagemang

Vi ser långsiktigt på alla våra relationer och vi vill lära känna dig och du känna dig trygg med att vara en del av oss.

ikon plus tecken

Säljkanal

Vi fångar signaler på marknaden och håller kontakt med våra kunder och matchar med våra konsulter och vi värnar om våra konsulter ute på uppdrag och har tät återkoppling och uppföljning med konsulterna under uppdragen för att konsulterna skall kunna lyckas och må bra i rollen som är tuff stundtals.

ikon plus tecken

Provision/kickback

Alla konsulter som tipsar oss om uppdrag oavsett om ni är ute på uppdrag för tillfället med oss får en provision på tipset för att få en dynamisk marknad.

ikon plus tecken

Knowledge sharing

Vi ser till att de konsulter som är intresserade blir inbjudna till en knowledge sharing sida på vår hemsida där kunskapsutbyte kan se.

ikon plus tecken

Konsult event

Vi månar om våra konsulter och träffar dem ofta under sina uppdrag och har event i form av AW, julfest, inspirationsföreläsningar m.m.

ikon plus tecken

Samarbete

Vi samarbetar med olika aktörer för att konsulterna snabbt skall kunna erhålla information om nya regelverk m.m.