Ring:

073 - 255 86 25


Mejla:

niklas@widecircle.se


Kontakt: Niklas Hallgren

holder

Designbyrå i Stockholm

Du har hittat till en designbyrå som är lätt att fråga, prata och samarbeta med. Med hjälp av insikt, respekt, passion och prestigelöst samarbete skapar Wide Circle gedigen och stark kommunikation som har fokus på användaren.

I stället för att jobba på egen hand, försvinna i tre veckor och sedan komma tillbaka med en total överraskning föredrar vi regelbunden kontakt för ett ärligt och nyfiket samarbete. Vi är en designbyrå i Stockholm som är med resan från planering till lansering.

Målet är kommunikation som är modig, relevant, kreativ och därför ger resultat för er och fortsätter leva efter projektets sign-off.

En designbyrå i Stockholm som levererar design för:

Profilering

  • Grafisk profil
  • Logotyp
  • Designmanual

Mer om vår profilering : :

Digitalt

  • UI/UX-design
  • Webbsida
  • Presentation

Mer om vår digitala design : :

Papper
Grafisk design/produktion – t.ex:

  • Broschyr
  • Mässmonter
  • Annons
  • Folder

Mer om vår produktion på papper : :

Process

Två projekt är aldrig likadana. Något som dock alltid förblir detsamma är projektstarten. Wide Circle börjar alltid med att säkerställa att vi båda fullt ut förstår projektet och dess specifika behov. Därefter kommer vi fram till en arbetsprocess där samarbete står i centrum och där vi gärna ser att du är involverad så mycket som möjligt med hänsyn till din tillgängliga tid.

Nätverk

Wide Circle är en liten byrå med bred kunskap och kan vid behov växla upp och koppla på ett större nätverk av partners.

Wide Circle är en designbyrå i Stockholm — men…

Idag finns många olika sätt att samarbeta på. Något som blivit extra aktuellt med Covid19. T.ex. kan videomöten hållas över webben och regelbunden kommunikation kan ske på mejl eller via telefon m.m. Det är alltså fullt möjligt  att vara på två skilda orter men ändå ha ett nära samarbete.

Bakgrund

Wide Circle består av mig, formgivaren Niklas Hallgren som har jobbat med kommunikation, grafisk form och UX/UI-design sedan 2006. Jag har studerat digital design med UX/UI vid Berghs School of Communication och grafisk design vid Center for Media and Design på Santa Monica College i Los Angeles.

Jag trivs bäst i ett nyfiket samarbete som böljar fram och tillbaka där vi vågar bryta ny mark och ifrågasätta. Ett samarbete där vi hittar effektiva lösningar som står ut i mediabruset och samtidigt löser dina problem.

Hos Wide Circle får du hög kompetens för pengarna, eftersom du betalar för formgivningen och inte ett stort kontor med flera anställda och en receptionist. Bemötandet är personligt men samtidigt professionellt och effektivt.

Motto: LÄRA – SAMARBETA – INSIKT – SKAPA

Värt att läsa

Tips och råd inför er grafiska profil : :

Känns det som en match?

Hör av dig!
Niklas Hallgren
niklas@widecircle.se
073 – 255 86 25