Ring:

073 - 255 86 25


Mejla:

niklas@widecircle.se


Kontakt: Niklas Hallgren

holder

Designbyrå i Stockholm

Du har hittat till en designbyrå som är lätt att prata och samarbeta med. Med hjälp av insikt, respekt, passion och prestigelöst samarbete skapar Wide Circle gedigen, stark kommunikation med fokus på användaren.

I stället för att jobba på egen hand, försvinna i tre veckor och sedan komma tillbaka med en total överraskning föredrar vi regelbundna incheckningar för ett ärligt och nyfiket samarbete. En mindre designbyrå i Stockholm som är där på lanseringen och samtidigt med på resan och definierar tillsammans med er vad som behövs framöver.

Målet är kommunikation som är modig, relevant, kreativ och därför ger resultat för er och fortsätter leva efter projektets sign-off.

En designbyrå i Stockholm som levererar design för:

Profilering

  • Grafisk profil
  • Logotyp
  • Designmanual

Mer om vår profilering : :

Digitalt

  • UI/UX-design
  • Webbsida
  • Presentation

Mer om vår digitala design : :

Papper
Grafisk design/produktion – t.ex:

  • Broschyr
  • Mässmonter
  • Annons
  • Folder

Mer om vår produktion på papper : :

Process

Två projekt är aldrig likadana. Något som dock alltid förblir detsamma är projektstarten. Wide Circle börjar alltid med att arbeta nära våra kunder för att säkerställa att vi båda förstår alla aspekter av projektet och dess specifika behov.

Nätverk

Vi är en liten byrå med med bred kunskap och kan vid behov koppla in ett stort nätverk av partners.

Wide Circle är en designbyrå i Stockholm — men…

Idag finns många olika sätt att samarbeta på. Något som blivit extra aktuellt med Covid19. T.ex. kan videomöten hållas över webben och regelbunden kommunikation kan ske på mejl eller via telefon m.m. Vi kan alltså vara på två skilda orter men ändå ha ett nära samarbete.

Bakgrund

Wide Circle består av mig, formgivaren Niklas Hallgren som har jobbat med kommunikation, grafisk form och UX/UI-design sedan 2006. Jag har studerat digital design med UX/UI vid Berghs School of Communication och grafisk design vid Center for Media and Design på Santa Monica College i Los Angeles.

Jag trivs bäst i ett nyfiket samarbete som böljar fram och tillbaka där vi vågar bryta och ifrågasätta. Ett samarbete där vi hittar intressanta lösningar som står ut i mediabruset.

Hos Wide Circle får du hög kompetens för pengarna, eftersom du betalar för formgivningen och inte ett stort kontor med flera anställda och en receptionist. Bemötandet är personligt men samtidigt professionellt och effektivt.

Mitt motto: LÄRA – SAMARBETA – INSIKT – SKAPA

Värt att läsa

Tips och råd inför er grafiska profil : :

Känns det som en match?

Hör av dig!
Niklas Hallgren
niklas@widecircle.se
073 – 255 86 25